сряда, 4 март 2009 г.

Реклама

На вниманието на всички Гергевци!

 

Четете вестник “Земя”! Горещо Ви го препоръчвам.

“Земя” е най-обективният, най-безпристрастният, най-интересният вестник.

В противен случай рискувате да останете сериозно неинформирани. Ще пропускате статии като тази на др. Любомир Янов от 08.05. м.г., която започва така:”Гергьовден мина. Не плачете. Догодина пак ще дойде. Денят вече е определен, шести април”.

Не, няма грешка. Тази година Гергьовден ще е с цял месец по-рано. “Земя “е най-професионално списваният вестник, там грешки са изключени. Авторът, др. Янов е имал “некои съображения”, както се изразяваше един негов любим вожд, и ги е закодирал в своето дълбоко проникновено послание. Аз го разгадах.

Нека си спомним за Тачо Сметача, невръстния математетик, който дълго време си блъскал главата с уравнението 3=5 и никак не искал да повярва, че такова е възможно. Да си спомним и за неговата баба, неуката жена, намерила решението на сложната задача:

“Баща ти за три неусетни години

  Една петилетка ще мине!”

Иначе речено, бащата на Тачо ще изпълни петилетния план за три години.

Следвайки тази логика, др. Любомир Янов иска да каже, че  водени от любимото правителство, всички ние ще вместим една година в 11 месеца. Затова и Гергьовден ще се изтегли с месец по-рано. Подобни пространствено-времеви изкривявания са доказани от Айнщайн и са възможни при наличието на тяло с огромна маса, като например бетонна болшевишка кратуна.

Така че, четете в-к “Земя, за да не пропуснете именния си ден!    

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар